Υπηρεσίες

Θετική εκπαίδευση

Από το πιο μικρό πρόβλημα μέχρι το πιο μεγάλο, προσφέρω λύσεις που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την καθημερινότητά σας με τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο.

Προ-εκπαίδευση Κουταβιών

Μόλις αποκτήσατε το κουταβάκι που πάντα ονειρευόσασταν! Μαζί θα του μάθουμε τις βασικές συμπεριφορές ώστε να είναι και αυτό και εσείς ευτυχισμένοι. Η προ-εκπαίδευση κουταβιού περιλαμβάνει εκπαίδευση καθαριότητας, γάβγισμα, δάγκωμα, μάσημα, άγχος αποχωρισμού κα.

Κοινωνικοποίηση Κουταβιών

Η κοινωνικοποίηση των κουταβιών είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή ενηλικίωση του σκύλου σας. Αν τα σκυλιά δεν κοινωνικοποιηθούν σωστά από νωρίς μπορεί να αποκτήσουν φοβίες ή να αναπτύξουν επιθετικότητα στο μέλλον. Με τα μαθήματά μου το κουτάβι σας θα γίνει κοινωνικό με τους ανθρώπους, με άλλα ζώα, θα συμπεριφέρεται σωστά στο οικιακό περιβάλλον (συσκευές, έπιπλα σπιτιού κλπ.) αλλά και στο εξωτερικό (δρόμοι, αυτοκίνητα κλπ.).

Στόχος μου είναι να εξοικειωθεί το κουτάβι σας από νωρίς σε πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα ώστε να μάθει να μη φοβάται. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που θα το βοηθήσει να βγαίνει έξω χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και κυρίως θα αποκτήσει την ικανότητα να διαχειρίζεται με άνεση οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Εκπαίδευση Βασικής Υπακοής

Θέλετε το σκυλί σας να σας υπακούει κάθε φορά; Μαζί θα μάθουμε εντολές που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή σας συμβίωση με τους τετράποδους φίλους σας (πχ. Έλα, Σήκω, Κάτσε, Ξάπλωσε, Μείνε, Φύγε, Δίπλα κλπ.).

Διόρθωση προβληματικής Συμπεριφοράς

Ορισμένες φορές το σκυλί σας έχει συμπεριφορές και συνήθειες που σας ενοχλούν όπως γάβγισμα, σκάψιμο, προβλήματα τουαλέτας, κοπροφαγία, μάσημα αντικειμένων, τράβηγμα λουριού, επιθετικότητα κα. Αυτές τις συμπεριφορές μπορούμε να τις διορθώσουμε με τα μαθήματα θετικής εκπαίδευσης.

Εκπαίδευση με κλίκερ

Πρόκειται για μια άλλου τύπου εκπαίδευση όπου χρησιμοποιούμε ένα σημειωτή πράξης. Μια συσκευή που παράγει έναν ήχο κάθε φορά που ο σκύλος σας επιδεικνύει μια συμπεριφορά που είναι σωστή και σας αρέσει. Μετά τον ήχο ακολουθεί πάντα και επιβράβευση.

Εκμάθηση Κόλπων

Υπάρχουν στιγμές που και το σκυλάκι σας θέλει να διασκεδάζει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Με την εκμάθηση κόλπων θα του μάθουμε βασικά τρικ που θα σας κάνουν να περνάτε το χρόνο σας ευχάριστα και δημιουργικά.