Εκπαιδεύτρια σκύλων

Άντζυ Μαρκαριάν

angie-img

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΤΖΥ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ

Θετικός εκπαιδευτής σκύλων


Είμαι η Άντζυ Μαρκαριάν και είμαι εκπαιδεύτρια σκύλων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελβετία, στην πανέμορφη πόλη της Ζυρίχης. Η αγάπη μου για τα ζώα ξεκίνησε πολύ νωρίς, καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων της Ελβετίας έχει κατοικίδια ζώα και μάλιστα εκπαιδευμένα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, και έχοντας κάνει τη δική μου οικογένεια, αποφάσισα να ακολουθήσω την πρώτη μου αγάπη: να ασχοληθώ επαγγελματικά με τα ζώα και συγκεκριμένα με την εκπαίδευση σκύλων. Αποφοίτησα από τη Σχολή Θετικών Εκπαιδευτών Σκύλων της Μαρίας Στογιάννη και σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε σκύλος, ανεξαρτήτου μεγέθους, ράτσας και ηλικίας, μπορεί εκπαιδευτεί και να προσαρμοστεί σε νέες συμπεριφορές. Πιστεύω ακόμα ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση και ότι όλες οι αρνητικές συμπεριφορές μπορούν να μετατραπούν σε θετικές, με υπομονή, χαμόγελο και σωστή εκπαίδευση.

Με σύγχρονες μεθόδους, που επικεντρώνονται στην επιβράβευση και αποκλείουν τη βία, την τιμωρία και τον εκφοβισμό, μαθαίνω στον τετράποδο φίλο σας να είναι χαρούμενος, να ζει αρμονικά με την οικογένειά σας και να συνεργάζεται άψογα μαζί σας. Η εκπαίδευση γίνεται στο χώρο σας και είναι πολύ ευχάριστη για το σκύλο σας άλλα και για εσάς, καθώς κατά τη διάρκεια των μαθημάτων επικεντρώνομαι τόσο σε εσάς όσο και στο κατοικίδιό σας, ώστε να μαθαίνετε μαζί.

Στόχος μου είναι να σας προσφέρω ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και επιθυμίες σας, το οποίο θα σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή σχέση με το σκύλο σας. Παράλληλα, θα σας βοηθήσει σε μια σειρά προβλημάτων από τα πιο κοινά έως τα πιο εξειδικευμένα!

Γι’ αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

ΔΕΙΤΕ TA ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΟΥ


  • certificates
  • certificates
  • certificates
  • certificates
  • certificates
  • certificates